Leven met Brel

Wat betekent Brel voor u?

‘Ne Me Quitte Pas’, ‘Marieke’, ‘Amsterdam’, ‘Mijn Vlakke Land’ en vele andere Brel-hits, ze zijn allemaal te horen in ‘Leven met Brel’, een muziektheater programma met persoonlijke, herkenbare verhalen.

Michael Abspoel, theatermaker en jarenlang bekend als dé stem van het televisie- programma ‘Man bijt hond’, brengt een originele hommage aan de grote Belgische chansonnier Jacques Brel.

Brel, die in de jaren vijftig, zestig én zeventig wereldwijd zoveel mensen wist te bereiken – van Parijs tot New York – sprak een universele taal die iedereen begreep en in de ziel raakte.

‘Leven met Brel’ gaat niet alleen over Michael Abspoel, maar over ons allemaal. Wat betekenen de grote Brel-thema’s vriendschap, liefde, afscheid, jeugddromen en vrijheid voor u?

Voor de een is dit intieme programma een warm weerzien, voor de ander een verrassende eerste kennismaking met deze tijdloze artiest.

‘Leven met Brel’ bestaat naast de persoonlijke teksten – uiteraard – uit de grote chansons van Brel. Abspoel wordt begeleid door Jazz en World Music pianist Marc Bischoff.

Coronacheck
Aan de deur scannen we uw QR code op papier of via de CoronaCheck app.