Die ik ben

Laden Voorstellingen
  • Dit voorstelling is voorbij.

Die ik ben

Doopsgezinde kerk Alkmaar

Na ‘Wie stenen losbreekt’, ‘Adempauze’ en ‘Spiegeltijd’ presenteert theatermaker Kirsten Benschop haar vierde theatersolo: ‘Die Ik Ben’. Een voorstelling op het snijvlak van psychologie, filosofie en spiritualiteit.

In ‘Die ik ben’ graaft Kirsten diep naar binnen. Met de nodige (zelf)spot duikt ze in het gangenstelsel van ons menselijk brein, een labyrint waarin je snel vastloopt en waaruit ontsnappen moeilijk (b)lijkt. Waarom doen we wat we doen en zeggen we wat we zeggen? Waarom vinden we het moeilijk om eerlijk en oprecht te zijn, naar onszelf en onze omgeving? Of willen we dat misschien ook niet?

Verschuilen we ons maar al te graag veilig achter de muren van ons ego en doen we ons voor als iemand die we eigenlijk zouden willen zijn? Intussen voelen wij ons verre van gelukkig en dempen we onze onrust en eenzaamheid door te zoeken naar voortdurende afleiding of een bezoekje aan de zoveelste therapeut.

Elke voorstelling van Project Geestdrift wordt gecombineerd met een contextprogramma. Een gastvrije ontmoeting, vol inspiratie en verdieping.

Lees meer over deze voorstelling

feb 28 2020

Details

Datum: 28 februari 2020
Tijd: 20:00 - 22:30
Kosten: €10

Locatie

Doopsgezinde Kerk | Alkmaar

Koningsweg 12
Alkmaar, Noord-Holland 1811 LM Nederland

Programma

  • 19:30 Ontvangst
  • 20:00 Aanvang voorstelling
  • 22:30 Einde voorstelling met afsluitende borrel
  •  

Organisator

Projectgroep Geestdrift
E-mail:

Facebook reacties