Echt – Astrid Cattel

Laden Voorstellingen
  • Dit voorstelling is voorbij.

Echt – Astrid Cattel

Iets is mooi als het echt is

Cabaretière Astrid Cattel deelt haar positieve energie, verbazing en emotie en gaat haar gevoelige karakter in deze goudeerlijke cabaretvoorstelling daarbij niet uit de weg. Mèt zelfspot.

Astrid neemt luisteraars mee in haar persoonlijke, dagelijkse gewoonste en ongewoonste levenssituaties. Want, hoeveel tijd besteden wij aan het waarmaken van onze échte realistische wensen? Het leven is te kort om daar niet een avond bij stil te staan.

Loslaten, verlies én: leven wij wel bewust genoeg? Met een chique knipoog naar cabaret.

De bevlogen programmamaakster heeft haar eigen teksten en muzieknummers bijeengebracht in de voorstelling ‘Echt’. De zangeres wordt begeleid door pianist Henri Boelen. Doordat Astrid’s persoonlijke warmte in de voorstelling verweven zit maakt dat het geheel tot chique charmant amusement.

Actrice en presentatrice Astrid Cattel heeft in het Gooi een eigen regionale jeugdtheaterschool gehad en is onder andere sinds elf jaar de vaste stand-in van Irene Moors bij het RTL4 TV programma De Tv Kantine. Astrid zong in seizoen 2018-2020 in de hommage aan Toon Hermans, die zij samen met de zoon van Toon in de theaters bracht.

Tekst & Zang: Astrid Cattel

Astrid Cattel in het Noord-Hollands Dagblad

apr 21 2022

Details

Datum: 21 april 2022
Tijd: 20:00 - 21:30
Kosten: €17,5

Locatie

Beemster Vertoeving

Middenweg 86
Middenbeemster, Nederland

Programma

  • 19:30 Inloop met koffie/thee
  • 20:00 Aanvang
  • 21:30 Einde
  •  

Facebook reacties