Her Soliloquy – Isabel Pronk

Laden Voorstellingen
  • Dit voorstelling is voorbij.

Her Soliloquy – Isabel Pronk

Her Soliloguy: een tango opera door de vrouwen van nu

Onverschrokken, sensueel, krachtig en kwetsbaar bezingt een jonge vrouw haar leven en gedachten. Over mannen, ambitie, liefde, haar plek in de maatschappij en verlies. Met monologen uit Ulysses van James Joyce en tangomuziek van o.a. Astor Piazzolla.

Sopraan/actrice Isabel Pronk studeerde in 2021 af aan Codarts Muziektheater en doet momenteel een master Klassiek Zang. Afgelopen zomer zong zij bij de Berlin Opera Academy. Ze heeft een grote passie voor het vertellen van verhalen via (klassieke) muziek. Isabel won dit voorjaar met deze voorstelling de publieksprijs van het Café Theater Festival in Rotterdam.

Voor Her Soliloquy werkt ze met een volledig vrouwelijk team. Musici zijn pianiste Alicia Cerrada (Spanje) en celliste Laurence Gaudreau (Canada). Samen onderzoeken ze onder andere wat het betekent om als vrouwen in de klassieke muziekwereld je plek tebemachtigen. Daarnaast zijn ze alle drie gedreven in het op een muzikale en theatrale wijze toegankelijker en aantrekkelijker maken van klassiek repertoire voor een breder publiek. Isabel won dit voorjaar met deze voorstelling de publieksprijs van het Café Theater Festival in Rotterdam.

Isabel Pronk: Spel, concept, zang
Laurence Gaudreau: Cello
Alicia Cerrada: Piano, arrangementen
Valentine Blangé: Viool
Judith Linssen: Coaching

Elke voorstelling van Project Geestdrift wordt gecombineerd met een contextprogramma. ‘Her Soliloguy’ wordt gepresenteerd in samenwerking met Karavaan, buitengewoon theater op locatie.

sep 30 2022

Details

Datum: 30 september 2022
Tijd: 20:00 - 22:00
Kosten: €13,5

Locatie

Doopsgezinde Kerk | Krommenie

Noorderhoofdstraat 46
Krommenie, 1561 AV

Programma

  • 19:30 Inloop met koffie/thee
  • 20:00 Aanvang
  • 22:00 Afsluiting met een drankje
  •