In de schemering

Laden Voorstellingen
  • Dit voorstelling is voorbij.

In de schemering

In De Schemering

Deze voorstelling stond oorspronkelijk gepland op 18 februari en is vanwege de hevige storm verplaatst. De bezoekers die al een ticket hadden gekocht zijn hierover geïnformeerd.

“Muziektheater als redding in verwarrende tijden,” kopte de 4****-recensie van Kester Freriks (Theaterkrant) naar aanleiding van hun optreden in Het Stadsparadijs, de voormalige Baptistenkerk in Haarlem. Tussen twee lockdowns in begonnen Esther Apituley (altviool), Hans Dagelet (acteur/trompet) en Renée Bekkers (accordeon) november 2020 vol goede moed aan de tournee van In De Schemering. Ruim een jaar later starten zij opnieuw met deze tournee, die geannuleerd, verplaatst, weer geannuleerd, weer verplaatst etc. etc., werd. Iedereen weet waarom, maar we gaan het er niet over hebben, want ze zijn dolblij dat ze weer mogen spelen.

In De Schemering is een geestige, absurdistische voorstelling die gepresenteerd wordt op bijzondere locaties. Een concertperformance waarin theater, muziek en literatuur schaamteloos door elkaar vloeien. Met deze voorstelling reflecteren de musici/acteurs op deze bizarre ’tijd’, op deze historische gebeurtenis van formaat. En dat doen ze met de nodige dosis humor. Want lachen om de vreemde wending die ons toch al vreemde leven ineens kreeg, is de beste manier om de energie te vinden om door te gaan.

Project Geestdrift presenteert deze voorstelling in samenwerking met Karavaan, buitengewoon theater op locatie.

Meer over deze voorstelling

Coronacheck
Aan de deur scannen we uw QR code op papier of via de CoronaCheck app.

Foto: B.J. Verkoren

mrt 05 2022

Details

Datum: 5 maart 2022
Tijd: 20:00 - 22:00
Kosten: €13,5

Locatie

Doopsgezinde Kerk | Krommenie

Noorderhoofdstraat 46
Krommenie, 1561 AV

Programma

  • 19:30 Inloop met koffie/thee
  • 20:00 Aanvang
  • 22:00 Einde
  •  

Facebook reacties