In de Schemering

Laden Voorstellingen
  • Dit voorstelling is voorbij.

In de Schemering

In de Schemering

Met de concertperformance In de Schemering, waarin theater, muziek en literatuur schaamteloos door elkaar vloeien, reflecteren musici en acteurs Oleg Fateev, Hans Dagelet en Esther Apituley op de bizarre coronatijd, op deze historische gebeurtenis van formaat. En dat doen ze met de nodige dosis humor. Want lachen om de vreemde wending die ons toch al vreemde leven ineens kreeg, is de beste manier om de energie te vinden om door te gaan. Covid-19 betekent wellicht het einde van een tijdperk, maar geeft ruimte aan een nieuwe levenscyclus.

In deze absurdistische voorstelling zien we drie mensen, twee mannen en een vrouw die worstelen met emoties en ideeën die te groot zijn om te dragen, waarbij de muziek de spiegel is van een getormenteerd gevoelsleven.

Thematisch keren deze drie personages gevoed door de gevolgen van corona met In De Schemering terug naar de basis: naar de vraag waarom ze theater maken, en wat ze eigenlijk zoeken, zowel bij elkaar als in het theater.

Project Geestdrift presenteert deze voorstelling in samenwerking met Karavaan, buitengewoon theater op locatie. Een contextprogramma maakt onderdeel uit van de avond.

Meer over deze voorstelling

Foto: B.J. Verkoren

mrt 25 2022

Details

Datum: 25 maart 2022
Tijd: 20:00 - 22:00
Kosten: €13,5

Locatie

Doopsgezinde Kerk | Broek op Langedijk

Dorpsstraat 202
Broek op Langedijk, 1721 BV

Programma

  • 19:30 Inloop met koffie/thee
  • 20:00 Aanvang
  • 22:00 Einde
  •