Kerst Connectie Concert ‘Reveal’ Quirine Melssen

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Kerst Connectie Concert ‘Reveal’ Quirine Melssen

In het sfeervolle doopsgezinde kerkje in Krommenie vindt op eerste kerstdag een bijzonder theaterconcert plaats met Quirine Melssen (zang en piano). Na afloop van de voorstelling is er een hapje en drankje en kunt u deelnemen aan een gezamenlijk kerstdiner. De voorstelling en het aansluitende diner zijn zowel geschikt om als gezin of als alleengaande bij te wonen.

Uiteraard hopen wij dat de maatregelen tijdens de kerstdagen zijn versoepeld en iedereen kan genieten van een prachtig samenzijn in het ruim 300 jaar oude kerkje.

Persoonlijke ballads en verhalen
In Reveal (“Onthul”) zingt Quirine 12 zelfgeschreven persoonlijke ballads en vertelt daar ook persoonlijke verhalen bij. Ze stelt zich open door over haar diepste zielenroerselen te zingen en te vertellen. Zo wil ze letterlijk een klankbord zijn voor haar publiek. Quirine hoopt hiermee troost te geven of wellicht een nieuwe gedachtegang te ontlokken, waardoor ze iets van blijvende waarde kan meegeven. Met haar muziek hoopt ze haar wereld met die van het publiek samen te brengen, maar ook weer de wereld van het publiek met die van anderen.

Mix van klassieke en lichte muziek
In de ballads komen twee verschillende muzikale werelden bij elkaar: de klassieke muziek en de lichte muziek. Een metafoor voor connectie. Een prachtig thema, zeker in deze tijd. Een periode waarin meer mensen een gevoel van eenzaamheid ervaren. Maar ook passend bij de periode rond kerst.

Concert inclusief CD
De 12 ballads die Quirine heeft geschreven komen samen op op het album Reveal dat met kerst uitkomt. Iedereen krijgt deze CD na afloop van het concert mee.
Quirine Melssen is een geschoolde klassieke sopraan die daarnaast ook een theaterachtergrond heeft. Wellicht kennen mensen haar nog van de voorstelling ‘Vannacht naar Dag’ die een uur voor zonsopkomst begon en haar Standup Opera.

Aanmelden voor het concert en diner
Omdat we op dit moment nog niet zeker weten of de voorstelling door kan gaan, verkopen wij nog geen tickets voor deze voorstelling, maar kunt u zich wel aanmelden via bovenstaande aanmeldknop. We laten u dan zo snel mogelijk weten of de voorstelling en het kerstdiner doorgang kunnen vinden. U hoeft nog geen geld over te maken. De betaling volgt zodra het zeker is dat het concert en diner plaats kunnen vinden.

Info
Concert: 16.00 – 17.15 uur
Diner: 18.00 – 20.00 uur
Tickets: € 25,- p.p. voor de voorstelling inclusief de CD Reveal en een hapje/drankje na afloop.
Tickets: € 37,50 p.p. voor de voorstelling inclusief de CD Reveal en het kerstdiner.

Uiteraard houden wij ons aan alle geldende coronamaatregelen.

Graag tot 25 december in Krommenie!

dec 25 2021

Details

Date: 25 december 2021
Time: 16:00 - 17:15
Cost: €25

Venue

Doopsgezinde Kerk | Krommenie

Noorderhoofdstraat 46
Krommenie, 1561 AV

Schedule

  • 15.30-16.00 Inloop
  • 16.00-17.15 Concert
  • 18.00-20.00 Kerstdiner (optioneel)
  •  

Facebook Comments