Leah Rye in concert

Laden Voorstellingen
  • Dit voorstelling is voorbij.

Leah Rye in concert

Leah Rye in concert

De 27 jarige singer/songwriter Leah Rye geeft op 18 oktober een intiem concert in het Remonstrantse kerkje in Oude Wetering. Haar nummers zijn regelmatig te horen op 3FM en KINK. In december speelt ze in Paradiso in Amsterdam, maar wij krijgen alvast een voorproefje.

Leah laat zich inspireren door Lana del Rey, Taylor Swift en Radiohead.  Haar muziek is meeslepend, melancholisch en heel persoonlijk.

Dit concert wordt extra bijzonder omdat Leah tussen de songs door deelt hoe de songs haar raken en hoe zij geïnspireerd werd om deze songs te schrijven.

Over Leah

Leah Rye kwam in 1996 ter wereld als Lisa Rietveld, en leerde zichzelf al op jonge leeftijd pianospelen. Toen ze op haar dertiende lessen nam, spoorde haar leraar Lisa aan om serieus na te denken over een carrière in de muziek. Op haar vijftiende begon ze met het schrijven van haar eigen liedjes, als een emotionele uitlaatklep en om de wereld om haar heen op een rijtje te zetten. Een paar jaar later begon ze aan het Conservatorium in Haarlem, waar ze zichzelf ontplooide als songwriter en artiest.

okt 18 2023

Details

Datum: 18 oktober 2023
Tijd: 20:00 - 22:00
Kosten: €13,5

Locatie

Remonstrantse kerk Oude Wetering

Kerkstraat 41
2377 AT Oude Wetering,

Programma

  • 19:30 Inloop
  • 20:00 Aanvang
  • 22:00 Afsluiting
  •