Mijn Zwervend Hart

Laden Voorstellingen
  • Dit voorstelling is voorbij.

Mijn Zwervend Hart

Kaarten voor deze voorstelling zijn uitverkocht

Voor de voorstellingen op 26 april, 17 mei en 14 juni zijn nog wel kaarten beschikbaar. Op 14 juni presenteert Nadja Filtzer haar voorstelling Vive Piaf in de Doopsgezinde Kerk in Nieuwe Niedorp.

In het theaterconcert Mijn Zwervend Hart brengt Nadja Filtzer haar kleurrijke familiegeschiedenis tot leven.

Ze neemt je mee op een wereldreis die haar Joodse voorouders maakten van Oekraïne, via Parijs, Le Havre en New York naar Mexico – op de vlucht voor de progroms van Stalin. Eigen composities en teksten worden afgewisseld met Jiddische Klezmer, Amerikaanse Jazz, en Russische & Latijns Amerikaanse volksmuziek.

In ‘Mijn Zwervend Hart’ onderzoekt Nadja hoe de ervaringen van haar familie in haar doorwerkten, zoals zich nergens geaccepteerd voelen en niet kunnen aarden. Met zelfrelati-vering en humor laat zij zien hoe ze zich weet te bevrijden van familiepatronen en trauma’s en hoe ze droomt over een betere wereld.

Elke voorstelling van Project Geestdrift wordt gecombineerd met een uitgebreid contextprogramma, waarin er, naast het thema van de avond, aandacht is voor de rijke geschiedenis van het gebouw en de verhalen van de mensen die er samenkomen. Een gastvrije ontmoeting, vol inspiratie en verdieping.

Lees meer over deze voorstelling

Foto: Dirk de Herder, Geesje van Haren

mrt 22 2019

Details

Datum: 22 maart 2019
Tijd: 20:00 - 22:30
Kosten: €7,50

Locatie

Doopsgezinde Kerk | Broek op Langedijk

Dorpsstraat 202
Broek op Langedijk, 1721 BV

Programma

  • 19:30 uur Inloop
  • 20:00 uur Aanvang
  • 22:30 uur Slot met afsluitende borrel
  •  

Organisator

Projectgroep Geestdrift
E-mail:

Facebook reacties