Na de Storm

Laden Voorstellingen

Na de Storm

Na de storm

Nederpop in zijn puurste vorm! Over wat ons allemaal bezighoudt – seks, geld, liefde, ouderdom, het woelige wereldtoneel, de hond en de dood – maar Jeroen heeft daar zo zijn eigen kijk op.


Gewapend met slechts een stem en een gitaar, voert Jeroen Kramer zijn publiek een volstrekt eigen universum binnen. Om iedere hoek wacht een nieuw miniatuur-avontuur van drie minuten, zoals de duistere murder-ballad ‘Onzichtbare Man’, het ontroerende ‘Dat ben ik’, of het ironische ‘Wil jij mijn mening zien?’. Het repertoire bestaat louter uit eigen Nederlandstalig werk, plus een handvol frisse vertalingen van classics als Heard it through the grapevine (‘Ik lees het op de buurt-app’), ‘Jij, Amsterdam‘, (‘New York, New York) en Johnny B. Goode (‘Arie van Zelf’).

Het resultaat is een intrigerende Nederlandstalige mix van humor, ontroering en muzikaliteit. En wat dat laatste betreft: Jeroen verrast met puik gitaarspel, een veelzijdig stemgeluid en fraaie composities. Trouwens, herkennen we deze Jeroen niet van het Sinterklaasjournaal? En doet hij ook geen jeugdtheatervoorstelling met Dieuwertje Blok? Dat zou zo maar kunnen! Maar nu even niet – dit is voor volwassen.

Tekst, zang en gitaar: Jeroen Kramer
Fotografie: Merlijn Doomernik

Duur van het optreden ca. 70 minuten zonder pauze.

Meer muziek van Jeroen klik hier

mrt 17 2024

Details

Datum: 17 maart
Tijd: 14:30 - 17:30
Kosten: €15

Locatie

Beemster Vertoeving

Middenweg 86
Middenbeemster, Nederland

+ Google Maps