¡Para Cima! – Annebeth Moolenburgh

Laden Voorstellingen
  • Dit voorstelling is voorbij.

¡Para Cima! – Annebeth Moolenburgh

De Braziliaanse Alberto Santos-Dumont droomt zijn hele leven maar van één ding: opstijgen. En dat lukt hem! Rond 1900 vliegt de gepassioneerde man in een luchtschip rondom de Eiffeltoren. Maar… hoe stijg je op als je met twee voeten in de klei staat? Met welke gebakken lucht vullen wij onze ballon? En hoe span je in hemelsnaam de snaren van een strijkkwartet om weg te kunnen vliegen?

¡Para cima! (Omhoog!) is een sprankelende muziektheatermonoloog over één man, één meisje en vele dromen. Door Annebeth Moolenburgh en een wervelend strijkkwartet in de Wormerveerse Vermaning.

Annebeth Moolenburgh studeerde in 2018 af aan Codarts Muziektheater en is sindsdien werkzaam als muzikale theaterperformer. Ze speelt en werkt in theater, film en als storyteller bij bedrijven. Ze heeft tevens de studie Spaanse Taal en Cultuur en de master Theatre Science gedaan. Graag combineert ze deze theoretische taal en cultuurkant met de praktische, theatrale kant van het vak, om zo op een creatieve manier onderzoek te doen. Om te filosoferen en in gesprek te gaan samen met medemakers, maar bovenal met het publiek.

Annebeth Moolenburgh: maker, teksten, spel en zang
Marco Hoving: muzikaal leider, arrangementen, piano
Ricardo Baylina: eerste violist
Román Santos: tweede violist
Paloma Serrano García: alt violist
Eva van Schaik: cello

Elke voorstelling van Project Geestdrift wordt gecombineerd met een contextprogramma. ¡Para Cima! wordt gepresenteerd in samenwerking met Karavaan, buitengewoon theater op locatie.

okt 21 2022

Details

Datum: 21 oktober 2022
Tijd: 20:00 - 22:00
Kosten: €13,5

Locatie

Wormerveerse Vermaning

Zaanweg 57
Wormerveer, 1521 DM

Programma

  • 19.30 Inloop
  • 20.00 Aanvang
  • 22.00 Afsluiting met een drankje
  •