Roon Staal in de Middenbeemster

Laden Voorstellingen

Roon Staal in de Middenbeemster

Zanger en pianist Roon Staal komt in zijn nieuwe Lente Tour naar Middenbeemster. Het concert vindt plaats op vrijdag 26 april in de Beemster Vertoeving. De aanvangstijd is 20.00 uur.

Magische, rustgevende sfeer
Met zijn warme tenor-stem en melodieuze pianospel speelt Roon bekende cover songs op authentieke wijze en eigen werken, zowel in het Engels als Nederlands.

Musical en buitenland
Als kind stond Staal al op de theater planken en in TV studio’s met artiesten als John Kraaijkamp sr., Ruth Jacott, Ron Brandsteder en Ernst Daniël Smit. In de hit-musical Les Miserables speelde Staal de kinderrol Gavroche in het Carré Theater en als jonge twintiger nam hij de titelrol in de rock-opera ‘Tommy’ op zich met lovende kritieken ten gevolg. In de musical Rembrandt speelde hij even later naast Henk Poort als zoon Titus van Rijn en met Chantal Janzen en Freek Bartels gaf hij in 2010 gestalte aan het verhaal van de Hollandse musical Petticoat waarmee hij de grotere theaters aandeed. Met name daarna trad Roon veel op in het verre Oosten van Rusland en Japan met zijn solo werk terwijl hij in Nederland nu zo’n 4 touren per jaar volbrengt.

Niet bekend van radio of TV maar door legendes geprezen
“Wonderlijk, eigenlijk, dat het hem is gelukt zo lang relatief onbekend te blijven”, aldus recensist Jacques d’ Ancona. Niet bekend van radio of TV maar geprezen door bekendheden zoals Art Garfunkel (Let the amazing tenor vocal performance of Mr. Staal now carry you away!) en Gilbert O’Sullivan (It’s his voice, not least his songwriting ability, that really shines throughout) en het publiek dat u reeds voorging kunt u deze lente nu genieten van de ontwapenende performance van deze 44-jarige musicus.

Alle informatie over dit concert kunt u vinden op de website www.roonstaal.com. Reserveringen kunnen daar worden gemaakt of via 06-15403125. Tickets kosten € 22,50. Kinderen en jongeren t/m 17 jaar hebben toegang voor € 12,50.

apr 26 2024

Details

Datum: 26 april
Tijd: 19:30 - 22:00
Kosten: €22.50

Locatie

Beemster Vertoeving

Middenweg 86
Middenbeemster, Nederland

+ Google Maps

Programma

  • 19.30 inloop
  • 20.00 aanvang
  • 22.00 afsluiting met een hapje en drankje
  •  

Alle informatie over dit concert kunt u vinden op de website www.roonstaal.com.
Reserveringen kunnen daar worden gemaakt of via 06-15403125. Tickets kosten € 22,50. Kinderen en jongeren t/m 17 jaar hebben toegang voor € 12,50.