Senang – middagvoorstelling

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Senang – middagvoorstelling

Deze voorstelling stond oorspronkelijk gepland op 16 oktober 2020 en is toen verplaatst naar 19 maart. Helaas hebben wij in verband met de coronamaatregelen de voorstelling opnieuw tot nader order moeten uitstellen. De bestelde tickets blijven geldig.

Een muzikale voorstelling over afkomst, tradities en botsingen

Kijk ons in de ogen en wat zie je? De nieuwe pinda of de aardappelkop?

Dubbelbloedduo Nynke Heeg en Klemens Patijn speelt met zijn roots. Met het verhaal van hun Indische ouders en grootouders die met zo’n tweehonderdduizend andere vluchtelingen in de jaren vijftig een koud welkom kregen in Nederland. Die 12.000 km verderop ‘thuis’ mochten komen in een moederland dat zij alleen kenden uit de boekjes.

Een groep niet allochtoon en niet autochtoon, met een flink vermogen om stilzwijgend op te gaan in de Nederlandse samenleving.

Elke voorstelling van Project Geestdrift wordt gecombineerd met een contextprogramma. Een gastvrije ontmoeting, vol inspiratie en verdieping. Project Geestdrift presenteert deze voorstelling in samenwerking met Karavaan, buitengewoon theater op locatie.

Project Geestdrift houdt zich bij de organisatie van de voorstellingen aan de door de RIVM opgestelde coronamaatregelen.

Lees meer over deze voorstelling

mrt 19 2021

Details

Date: 19 maart
Time: 16:00 - 18:00
Cost: €10

Venue

Doopsgezinde Kerk | Nieuwe Niedorp

Dorpsstraat 149
Nieuwe Niedorp, 1733 AG

Schedule

  • 19:30 uur Inloop
  • 20:00 uur Aanvang
  • 22:30 uur Slot met afsluitende borrel
  •  

Facebook Comments