Liedjes van Licht en Verlangen Nynka Delcour

Laden Voorstellingen

Liedjes van Licht en Verlangen Nynka Delcour

Op zondagmiddag 21 april om 15.30 uur in De Vermaning in den Ilp speelt zangeres Nynka Delcour samen met pianist Rob Stoop Liedjes van Licht en Verlangen.

Inloop is vanaf 15:00 uur, en na afloop is er gelegenheid tot napraten.

Liedjes van Licht en Verlangen is een mooie mix van bestaande en eigen luisterliedjes en mantra’s die het hart verwarmen. Het publiek wordt hierbij soms uitgenodigd om mee te zingen en om samen even stil te zijn. Want samen zingen verbindt.

Over Nynka Delcour
Nynka is een benadigd zangeres en theatermaker. Ze maakt samen met Rob theater over psychische kwetsbaarheid onder de naam van Het Muziektheatercollectief. Ook maakt ze deel uit van zangkwartet FourVoices. Daarnaast is Nynka zangcoach en stembevrijder. Ze heeft haar eigen praktijk ‘Zangatelier Landsmeer’ en geeft les aan studenten van het Lucia Marthas Institute for Performing Arts. Elke donderdagavond leidt ze het Vliegenboskoor in Amsterdam-Noord.

Over Rob Stoop
Rob speelt sinds zijn zesde jaar piano en sinds zijn zesentwintigste jaar accordeon. Hij heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een begenadigd en veelzijdig muzikant met een unieke eigen stijl: lyrisch, smaakvol, eigenzinnig en met veel vormgevoel. Hij speelde onder andere met Orkater, Loes Luca, Vincent van Warmerdam, Brigitte Kaandorp, Britta Maria, Wende Snijders, Fréderique Spigt, Maaike van Widdershoven, Jeroen Zijlstra, Pierre van Duyl, Nadja Filzer en Guido Lamm.

apr 21 2024

Details

Datum: 21 april
Tijd: 15:00 - 17:00
Kosten: €15
Website: Bezoek webpagina van de voorstelling

Locatie

Doopsgezinde kerk Den Ilp – Landsmeer

Den Ilp 3 1127 PA
Den Ilp,

+ Google Maps