Woorden om in te Wonen

Laden Voorstellingen
  • Dit voorstelling is voorbij.

Woorden om in te Wonen

‘Woorden om in te Wonen’ is een avondvullend programma met poëzie en muziek door Medemens (Annick Sickinghe en Kathlyn Wuyts) en Fee Reynaert. Ze spelen elk een set van ongeveer 45 minuten, aan elkaar gebreid met gedichten en gezamenlijke nummers. In ‘Woorden om in te Wonen’ belichamen zij de kracht van onze taal door middel van theater, kleinkunst en jazz. Zo ontdekt het publiek de muziek en theaterteksten van deze twee nieuwe Nederlandstalige makers. Het belooft een avond te worden vol verwondering, verstilling en verbinding.
“Alles is eigenlijk eindeloos genuanceerd” – Medemens
“Fluisteren is het mooiste Nedelandse woord” – Fee Reynaert
Over de makers
Zangeres en dichteres Fee sorteert haar innerlijke dialogen. Ze deelt op kwetsbare wijze haar verhaal door middel van Nederlandstalige nummers, waar verschillende muziekstijlen en poëzie samenkomen. De luisteraar komt heel dichtbij en maakt deel uit van haar vragen en vondsten.
Medemens bestaat uit theatermaker/schrijver Kathlyn Wuyts en muzikant/filmmaker Annick Sickinghe. Ze schrijven Nederlandstalige liedjes en verhalen en maken beeldend werk vanuit de oneindige verwondering die ze voelen voor de wereld en voor het bestaan. In hun intieme concerten verwerken ze theatrale elementen, dragen ze gedichten voor en voeren ze gesprekken met het publiek.
apr 14 2023

Details

Datum: 14 april
Tijd: 20:00 - 22:00
Kosten: €13,5

Locatie

Doopsgezinde Kerk | De Rijp

Jan Boonplein 18-19
De Rijp, 1483 BL

Programma

  • 19.30 Inloop met koffie/thee
  • 20.00 Aanvang
  • 22.00 Afsluiting met een drankje
  •  

Facebook reacties