Nieuws

Scheduled

Scheduled

This post is scheduled to be published in the future. It should not be displayed by the theme.

Vive Piaf

Vive Piaf

MUZIEKTHEATER: de veerkracht van meisje mus Vive Piaf is een muziektheatervoorstelling over het grootse en meeslepende levensverhaal van de straatmus die uitgroeide tot grande dame van het Franse Chanson.  Deze voorstelling is onderdeel van Project Geestdrift. Met Project Geestdrift willen we de kleine, mooie kerkgebouwen met een bijzonder programma openstellen en plekken laten zijn voor […]

MUZIEKTHEATERVOORSTELLING INCL. CONTEXTPROGRAMMA Kees Scholten en Margreet Markerink spelen en zingen een programma over het immer actuele thema van het vertrek. Vurig en passioneel, maar ook met humor gebracht. Illusies, avontuur, liefde, mislukkingen en frustratie.En de heimwee naar dat wat achtergelaten wordt. Zij wonnen met dit programma  in 2018 het 10e Utrechts Kleinkunstfestival. Foto: Huub van Beurden […]

Over Project Geestdrift

De Doopsgezinde kerken in Noord-Holland Noord hebben onder de naam Project Geestdrift de krachten gebundeld met Stichting Karavaan. Samen bieden zij een serie eigentijdse locatietheater voorstellingen aan, met als doel u te verwelkomen op deze bijzondere locaties en op verbindende wijze met elkaar kennis te maken door middel van theater.

Karavaan, bekend van haar spraakmakende locatietheater, geeft met de voorstellingen vorm aan de geschiedenis, de waarden en de verhalen van de mensen die al eeuwenlang in deze gebouwen samenkomen. In totaal zullen er ca. 30 voorstellingen worden opgevoerd, verspreid over 13 locaties.

De eerste vier voorstellingen vinden plaats in op 23 februari in Hoorn, op 23 maart in Twisk, op 20 april in Enkhuizen en op 8 juni in Alkmaar.